Welkom

DRINGEND BERICHT – CORONA

 

Door de Covid-19 pandemie waren wij gedwongen onze deuren te sluiten. Nu de maatregelen enigzins zijn versoepeld, zijn wij tot de conclusie gekomen dat ons centrum niet geschikt is voor het ontvangen van zeevarenden met de 1.5 meter afstands bepaling. Wij voelen echter dat ons werk voor de welzijn van zeevarenden nu meer dan ooit nodig is. Hierom hebben wij besloten om met onmiddelijke ingang overdag tijdens weekdagen weer te beginnen met scheepsbezoeken Helaas zijn wij nog steeds niet toegestaan om zeevarenden te vervoeren naar Terneuzen. Wij kunnen echter wel enkele items meenemen in onze bus tijdens onze bezoeken. Bijgaand vind u een lijst van produkten welke wij op voorraad hebben in ons centrum. Als u contact met ons opneemt via email, Facebook of telefonisch met een lijst van produkten dat u nodig heeft, dan kunnen wij dit meenemen tijdens ons bezoek aan uw schip. Controleert u alstublieft bij iedereen aan boord wat zij nodig hebben. Wij proberen elk schip in onze havens te bezoeken, dus zullen wij slechts eenmaal in staat zijn om uw schip te bezoeken.

 

Als u enige vorm van hulp nodig heeft, aarzel dan niet om ons te contacteren, wij zullen onze best doen om u te helpen.

 

Met vriendelijke groet, Team Varenscentrum Terneuzen; Marian, Femke & Leontine

 

 

Welkom op de website van Stichting Varenscentrum Kanaalzone Zeeuws Vlaanderen Terneuzen.

Op deze site kunt u alles vinden over de Stichting en het Varenscentrum Terneuzen.

Varenscentrum Terneuzen
Het Varenscentrum Terneuzen profileert zich als huiskamer voor de varenden in de breedste zin van het woord. Er wordt bij het Varenscentrum geen onderscheid gemaakt op basis van religie, ras, leeftijd, rang of stand. Varenden uit de binnenvaart en zeevaart zijn van harte welkom in ons Varenscentrum.
Het beheer van het Varenscentrum is in handen van mevrouw Leontine Verhoef.

Stichting Varenscentrum Kanaalzone Zeeuws Vlaanderen Terneuzen
De stichting Varenscentrum Kanaalzone Zeeuws Vlaanderen is verantwoordelijk voor de exploitatie van het Varenscentrum Terneuzen. De stichting heeft als doel het verzorgen, onderhouden en besturen van het Varenscentrum. Het bestuur bestaat uit een dagelijks bestuur en een algemeen bestuur.

Wij hopen u spoedig te mogen begroeten in het Varenscentrum.